Politiet ynskjer tips om nokon kan ha observert hendingane før kvinna i 30-åra vart skadd natt til sundag.
Politiet ynskjer tips om nokon kan ha observert hendingane før kvinna i 30-åra vart skadd natt til sundag.

Kvinne skadd natt til sundag:

Politiet ber eventuelle vitne melda seg

Enno har ikkje politiet avklart kva som hende med kvinna som vart funnen med hovudskadar natt til sundag. Dei ber menneske som kan ha observert noko i området rundt Prestanesvegen til Bjånesøyvegen ta kontakt.

Påtaleansvarleg Natalie Christensen i Vest politidistrikt seier at Politiet enno ikkje er sikre på kva som skjedde før kvinna i 30-åra vart funnen medvitslaus og med hovudskadar ved 02:40-tida natt til sundag.

– Det er uavklart om det er snakk om ei ulukke eller om det har skjedd noko straffbart. Politiet går breitt ut i etterforskinga, seier Christensen. Ho stadfestar at dei har gjennomført forhøyr av den skadde kvinna, utan at dei er komne nærare ein konklusjon.

– Me ynskjer at publikum som kan ha observert noko i området rundt Prestanesvegen til Bjånesøyvegen i tidsrommet før 02:40 natt til sundag tek kontakt med oss på telefon 02800, poengterer påtalejuristen.