Austevoll beit bra frå seg, då Dana Cup på ny inviterte verden på fotballfest. A-sluttspel er meir enn godkjent, sjølv om det nok var aldri så tungt å ryka ut på straffesparkkonkurranse. Bak frå v, Nils Arne Hatlevik(trener), Vegard Bruntveit, Nathaniel Jenssen Oksnes, Simen Hvidevoll, Peder Totlandsdal, Nickolas Halstensen, Tobias Møgster Samland, Aleksander Lauvvik Ramsay, Henrik Medle Bjånesøy, Stian Hovland (trener) og Kenneth Samland (trener). Framme frå v, Adrian Berntsen, Andreas Storebø Skogen, Rasmus Drønen Hatlevik, Heine Skår, Halvor Ringdal, Linas Hevrøy, Alf Kristian Ludvigsen og Endre Hovland. Framme Elias Blix Tøkje.
Austevoll beit bra frå seg, då Dana Cup på ny inviterte verden på fotballfest. A-sluttspel er meir enn godkjent, sjølv om det nok var aldri så tungt å ryka ut på straffesparkkonkurranse. Bak frå v, Nils Arne Hatlevik(trener), Vegard Bruntveit, Nathaniel Jenssen Oksnes, Simen Hvidevoll, Peder Totlandsdal, Nickolas Halstensen, Tobias Møgster Samland, Aleksander Lauvvik Ramsay, Henrik Medle Bjånesøy, Stian Hovland (trener) og Kenneth Samland (trener). Framme frå v, Adrian Berntsen, Andreas Storebø Skogen, Rasmus Drønen Hatlevik, Heine Skår, Halvor Ringdal, Linas Hevrøy, Alf Kristian Ludvigsen og Endre Hovland. Framme Elias Blix Tøkje.

Rauk på straffar i 32-delsfinalen