Det mobile pass og ID-køyretøyet vitjar Austevoll 12. og 13. mai, men er fullbooka alle stader til juni. Passkontoret ved Bjørnafjorden politidistrikt (Os) Stord politistasjon og Vest politidistrikt (Fyllingsdalen, frå 14. mars) utvidar kapasiteten ved å forlenge opningstida. Følg med på politiet, så kan det dukka opp ledige timar, om nokon vert avbestilt, tipsar seniorkonsulent Mai Helen Linga ved Bjørnafjorden politistasjon.
Det mobile pass og ID-køyretøyet vitjar Austevoll 12. og 13. mai, men er fullbooka alle stader til juni. Passkontoret ved Bjørnafjorden politidistrikt (Os) Stord politistasjon og Vest politidistrikt (Fyllingsdalen, frå 14. mars) utvidar kapasiteten ved å forlenge opningstida. Følg med på politiet, så kan det dukka opp ledige timar, om nokon vert avbestilt, tipsar seniorkonsulent Mai Helen Linga ved Bjørnafjorden politistasjon.

Utvidar kapasiteten til passkontora