Nyheter

Ruskøyring enda i grøfta

Køyreturen enda godt på sida av vegen for ein mann som i ettermiddag køyrte i ruspåverka tilstand på Storebø. Mannen var åleine i bilen, og kom seg heil frå ulukka. Ingen andre personar kom til skade.– Det som er av skadeomfang, er på bilen, sa politifyrstebetjent Vidar Mjåtvedt til Marsteinen. Med hensyn til etterforskinga, ville […]

– Ta julehandelen lokalt

I år som i fjor spelar Austevoll næringsråd og den lokale handelstanden på lag for å stimulera til ekstra lokal julehandel. Det gjer dei med å gjenta fjorårets gåvekampanje. Kampanjen er no i gang. Med premiar frå mange lokale butikkar og verksemder, vonar Austevoll næringsråd å motivera endå fleire til å handla lokalt. Får du […]

I garasjen til Asle er det øl

Du kan leva lenge og godt innanfor bygdegrensa til Kolbeinsvik. Det gjekk for alvor opp for meg etter ein laurdagskveld i garasjen til Asle Hanøy. Les reportasjen i Marsteinen.

Brenn for skolebarna

Velaug Henriksen sakna kvardagen på skulen, sjølv om ho eigentleg er sjukemeldt har ho meldt seg som frivillig bestemor i friminutta. Og responsen? Den kan du lesa om i avisa i dag.

Gigantanlegg nærare realisering

Går det som gründer Sigurd Aase planlegg, vil Haukanes i løpet av nokre år ha Nord-Europas største landbaserte oppdrettsanlegg – der skal det produserast kråkebollar for den internasjonale marknaden. Straks kjem planane ut på høyring. Resten av saka kan du lesa i e-avisa eller på papir.