Nyheter

Blind for to rundar

– Det kjentes heilt forferdeleg. Eg følte ikkje eg hadde kontroll, sa Renate Møgster Klepsvik (Frp) etter prøverunden – med blindfold framføre augo – på Eidsbøen i kveld.

Held seg flytande

DOF ASA har som dei fleste andre offshorereiarlag hatt eit ekstremt krevjande år, men med ein emisjon og eit samtak med mellom andre bankar og tilsette, har skuta nok drivstoff til å stå av stormen dei neste åra.

Spring for forsking på RP

– Ingenting hadde vore som å få synet tilbake, seier Kristine Fagerbakke. Sundag arrangerer ho og resten av Sebra-gjengen eit løp til inntekt for forsking på augesjukdomen RP, som har råka over snittet mange austevollingar. Å samla inn pengar til forsking på sjukdomen Retinitis Pigmentosa (RP) er målet til Austevoll Sebra, når dei på sundag […]

Snøggbåten til kai i heile dag

Snøggbåten M/S ”Tjelden” har grunna startproblem ikkje gått ein einaste av avgangane sine i dag. – Det er veldig frustrerande, seier kaptein Yngve Kjellevold.

Lastebil i Grøfta

Ein lastebil velta langs vegen på Storebø i 14-tida på måndag. No vert det arbeidd med å helda styr på trafikken og få orden på forholda.   Politiet er til stades og informerar om hendinga. – Det som har skjedd er at bilen har køyrd i grøfta ved passering. Vegen gav etter slik at han […]