Eric Odeen fekk det unge publikummet med seg på Trolandshamar skule.
Eric Odeen fekk det unge publikummet med seg på Trolandshamar skule.

Inviterer barna på scena

Eric Odeen fekk det unge publikummet med seg på Trolandshamar skule.

Eric Odeen fekk det unge publikummet med seg på Trolandshamar skule.

Skikkelige konsertar skal ikkje vera øyremerka dei som er over 18 år. Når Eric Odeen kjem til Kultursalen 13. juni, er det inga aldersgrense. Faktisk vert barn i Austevoll oppmoda til å varma opp for bergensartisten.

Soloartisten Eirik Odden, med artistnamnet Eric Odeen, og Sondre Bjånesøy har vore rundt på barneskulane i kommunen for å promotera ein større konsert dei skal ha i Kultursalen 13. juni. Ved sida av å spela eit utval av Eric Odeen sine nye låtar, som vert tilgjengeleg på Spotify og iTunes og det det måtte vera i slutten av mai, inviterer dei barn i Austevoll med eit ynskje om å syngja for eit publikum til å varma opp for seg under konserten i juni.

Les heile artikkelen i Marsteinen på papir eller PDF.