Trond Heggestad er i ferd med å koma i form. Løsnar det på heimebane i dag? Her frå oppgjeret mot Åkra for to veker sidan.
Trond Heggestad er i ferd med å koma i form. Løsnar det på heimebane i dag? Her frå oppgjeret mot Åkra for to veker sidan.

– AIK må gje 110 prosent, seier Stig

Austevoll møter Avaldsnes i ettermiddag, i noko som er eit reint botnoppgjer. Austevollingane må vinna for å ikkje verta eit reinspikka nedrykkslag.

Trond Heggestad er i ferd med å koma i form. Løsnar det på heimebane i dag? Her frå oppgjeret mot Åkra for to veker sidan.

Austevoll-trenar Stig Storebø melder om formstigning i spelarstallen sin, og trekkjer fram Brede Storebø som ein mann som er på veg mot storformen. Trond Heggestad, storscoren med måltørke i år, var involvert i to av tre mot mål mot Stavanger.

– Me skal vinna i dag, men me må leggja frå oss dei enkle defensive feilane me gjer om me skal ha suksess, seier AIK-trenar Stig Storebø. Ballen må kontant bort frå eigen sekstenmeter, og kynismen laget tileigna seg i andredivisjon må tilbake.

Dagens resept er høgt og aggressivt press frå start, mot eit Avaldsnes som har ein siger og fire tap på bortebane så langt i sesongen. Karmøybuane står med fire poeng på ti kampar, og ligg på 13.-plass på tabellen, under austevollingane.